na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

O nama

HMC Konsalting Digital, kao predstavnik Nemačke agencije koja nudi celokupnu paletu usluga koje će vam olakšati ulazak u svet preduzetništva i poslovanja u Nemačkoj. Firmama iz Srbije nudimo neophodno savetovanje i podršku pre osnivanja, tokom osnivanja i posle osnivanja firmi ili filijala u Nemačkoj, kao i savete o uslovima rada i zapošljavanja u Saveznoj Republici Nemačkoj. 

Naši stručnjaci i saradnici za računovodstvo i knjigovodstvo će Vam pomoći u vođenju finansija i knjiga prema propisima Nemačke, pravni savetnici iz oblasti privrednog, radnog i migracionog prava pružiće Vam neophodno pravno savetovanje i pomoći pri formiranju i tumačenju ugovora.

Konsultantske usluge za firme koje posluju u Nemačkoj - Detašmani i povraćaj poreza iz Nemačke

Osim toga, profesionalci iz agencije HMC Konsalting Digital mogu pomoći oko pribavljanja radnih dozvola u Nemačkoj za detaširane radnike, izraditi ugovore o radu za detašman, obezbediti što je brži mogući povraćaj poreza iz Nemačke za fizička lica - radnike koji su radili ili još uvek rade u Nemačkoj. Za povraćaj poreza iz Nemačke nudimo besplatan obračun, a nakon toga možemo uraditi i sve ostalo, kako bi novac od povraćaja poreza što pre bio na vašem računu.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica u pogledu poslovanja u Nemačkoj, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo uvek rado odgovoriti.

Za sva pitanja u vezi sa uslugama koje HMC Digital Konsalting može ponuditi, možete nam se obratiti pomoću podataka na stranici kontakt.